Wie is de stem achter F*ck perfections?

Shownotes-podcast

De rode draad van de podcast is de naam van de podcast: F*ck Perfections. De eeuwige inner perfectionist de baas proberen te zijn, want ik geloof er 100% in dat 80% ECHT goed genoeg is om een succesvolle business te bouwen.

Mijn naam is Yaira, de persoon achter Studio Phylicia en de host van deze podcast. Een paar facts over mij, Geboren in Goirle opgegroeid in Tilburg, Bonaire, Rijsbergen en nu wonend in Oosterhout.

I love sushi en (vanille) ijs, hier kun je mij op ieder moment van de dag in ieder seizoen van het jaar voor wakker maken. Mijn favoriete seizoen is de lente en ik kan daar heel het jaar lang op teren. De vogels die weer beginnen te fluiten de zonnestralen op je gezicht

Studio Phylicia gestart in 2014, heel veel mensen, en waarschijnlijk jij ook zullen denken dat dit naam naam is, dat klopt deels maar het is niet mijn roepnaam. Het is mijn doopnaam. Het was nooit mijn passie geweest om een eigen bedrijf te starten, maar toen ik de kans kreeg aangeboden van school voelde ik aan alles dat dit was wat ik moest doen. Fastforward 7,5 jaar staan we nu hier.

Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van programma voor fotografen die van hun parttime passie een fulltime business willen maken of wanneer ze een fulltime business hebben, maar die nog niet echt van de grond komt omdat ze teveel tijd kwijt zijn aan IN hun business werken waardoor er geen tijd overblijft om een goed vanuit een vogelperspectief naar hun bedrijf te kijken hoe zij deze kunnen optimaliseren voor een grote sprong in hun business.

Deel